ΣύνδεσηΕγγραφήΦόρουμ*Αρθρογραφία*ΕικονοθήκηFacebookchannel youtube

CURRENT MOON
Πρόσφατα Θέματα
» Fly Poppers
Σήμερα στις 10:46 am από nikonline

» *Μορφωνονται* τα λαβρακια απο το catch and release?
Σήμερα στις 9:41 am από _geo_

» Fly Jig
Σήμερα στις 8:55 am από Stray Dog (Πασχάλης)

» Ζητείται συνοδός για Shotgun!
Χθες στις 11:05 pm από shotcon

» Αγορα καλαμιου
Χθες στις 10:56 pm από shotcon

» Megabass (texnita)
Χθες στις 10:35 pm από shotcon

» Ανοιχτή συνάντηση και ψάρεμα στον Πλαταμώνα
Πεμ Μαϊος 17, 2012 11:31 am από 'nick-the-big-fisherman'

» Ψάρια ανα εποχή
Τετ Μαϊος 16, 2012 2:04 pm από koraki

» Braided Lines (νήματα) και spinning.
Τρι Μαϊος 15, 2012 9:53 am από tsanakasp

Share | 

Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Dimitrisjkboxer
Member
Member

Αρ. μηνυμάτων: 50
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.   Τρι Jan 10, 2012 2:18 pm

σημερα πηγα για ενα 3ωρο στο καραμπουρνακι και εριξα 2 καλαμια με μανα και αμερικανο και οπως τα εριξα ετσι τα εβγαλα!
επισεις δεν ειδα να κυκλοφορει ουτε αμογοβιος......
νεκρο τοπιο!!!
Επιστροφή στην κορυφή Go down
barbounis1
Member
Member

Αρ. μηνυμάτων: 75

ΔημοσίευσηΘέμα: Κυμασι Μαντουδιου   Κυρ Feb 05, 2012 8:01 pm

Μετα απο παρα πολυ καιρο λογω υποχρεωσεων ανεβηκα με εναν συναδελφο για ψαρεμα στο Μαντουδι υστερα απο υποδειξη φιλου αλλα μειναμε με την ορεξη....Ο φιλος μου εκανε casting και εγω εγγλεζικο αλλα οσο και να τα ψαξαμε τα ψαρια δεν μας εκαναν την χαρη.Οι συνθηκες ειδικα για εγγλεζικο ηταν τελειες(εντονο σουελ με τον αερα πλατη) και ο βυθος βαθυς γεματος πλακες και μονομετρα.Αλλαξα 3 σημεια και 3 διαφορετικα στησιματα και το μονο που καταφερα ηταν 4 σαργουδακια παλαμης που εννοειται επιστραφηκαν στην γαλανη.Ο δε φιλος μου δεν πηρε τσιμπια στο casting!!!!Και εχω μεινει με την απορια αν εκανα κατι λαθος ή τα ψαρια εχουν εξαφανιστει..................
http://www.facebook.com/
thehawk7
Silver member
Silver member

Αρ. μηνυμάτων: 240
Τόπος: Ηλιούπολη + Πάρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.   Κυρ Feb 05, 2012 9:06 pm

Γιώργο και εδώ τα ίδια. Κανένα 2 μηνο τώρα μικρα μόνο στο εγγλέζικο και καστινκ δεν έχω πάει.

φιλικά
chris
Gold member
Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 294

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.   Κυρ Feb 05, 2012 9:45 pm

Αντώνη εμείς οι νησιώτες ξέρουμε την απάντηση στην αψαριά.
Ο λόγος είναι ότι τα ψάρια λόγω κρύου έχουν τραβηχτεί στα βαθιά τουλάχιστον αυτό συμβαίνει εδώ, και υποψιάζομαι ότι και στα άλλα μέρη ο λόγος ο ίδιος είναι.
Υπομονή να φύγει και ο φλεβάρης.
thehawk7
Silver member
Silver member

Αρ. μηνυμάτων: 240
Τόπος: Ηλιούπολη + Πάρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.   Κυρ Feb 05, 2012 9:53 pm

Γεια σου ρε Χρηστάρα,

Μίλησα προχθές με έναν φίλο επαγγελματία παραγαδιάρη από το νησί και ίσα που βγάζει για να φάει. 600 αγκίστρια για 2 κιλά ψαράκια.....

Ελπίζω να είναι το κρύο και όχι το ξερό μας το κεφάλι. Στο λιμάνι της Σύρου δεν έχει κανένα ψαράκι στο εγγλέζικο?

φιλικά
chris
Gold member
Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 294

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.   Κυρ Feb 05, 2012 11:21 pm

Καλά Πάρο άν δέν κόψουν τις μαλακίες οι ανεμότρατες δέν θα μείνει τίποτα στο νερό μόνο φύκια΄σε εμάς τα ψάρια είναι μέσα. Λιμάνι τίποτα μήν ανησυχείς όμως θα γυαλώσουν είπαμε να φύγει ο φλεβάρης να ζεστάνει λίγο.
fishtracer
New member
New member

Αρ. μηνυμάτων: 3
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.   Δευ Feb 06, 2012 11:15 am

τον τελευταιο μηνα,μετα την αποχωρηση των γοφαριων,και με συνεχεις εξορμησεις απο κατερινη μεχρι και σκιωνη χαλκιδικης,τα αποτελεσματα πολυ φτωχα.οχι οτι δεν βγαινουν ψαρια,αλλα σε σχεση με αλλες χρονιες ειναι ελαχιστα και σε ποσοτητα και σε μεγεθος.θα δειξει,ο επιμενων νικα!
billvolos
Gold member
Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 403
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Ε ΡΕ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ…………   Δευ Feb 27, 2012 5:04 pm

Κοιτώντας το ψαρευτικο ημερολόγιο μου σε αυτές της ημερομηνίες έβλεπα απανωτές φόλες.
Επειδή εχω αρκετό διάστημα να πάω για ψάρεμα πήγα όλο όρεξη χθες και προχθές για βραδινό.
Αποτέλεσμα 0+0=0
Ιδικά την δεύτερη βραδιά, έφαγα ανεπανάληπτη βροχή, κρύο και αέρα!!! Στο μάζεμα του εξοπλισμού προέκυψε υδραυλικό πρόβλημα….. το αδιάβροχο από κάπου έμπαζε στην πλάτη και έγινα λούτσα, γύρισα τόσο κουρασμένος, και σκεφτόμουν στον δρόμο είχε δίκιο η γυναίκα μου που μου έλεγε όταν ξεκίνησα
Ε ΡΕ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ…………

http://www.psarades.com
dimitris_vrt
New member
New member

Αρ. μηνυμάτων: 23
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.   Δευ Feb 27, 2012 5:44 pm

Γεια σου μπιλι..!! για ριξε μια ματια στο ψαρευτικο ημερολογιο ποτε τρωνε οι κλουβισιες και πες μας..σε παρακαλω σωσε μας απ την αψαρια μεγαλε ψαρα..!!!
gavromitsos
Best member
Best member

Αρ. μηνυμάτων: 199
Τόπος: Γαλατας Τροιζηνιας

ΔημοσίευσηΘέμα: Φολες, Κλαρινα, Πακετα στο ψαρεμα   Δευ Feb 27, 2012 10:10 pm

Καλησπερα.
Τιποτα και εδω.. Φολες... Σπανια, καποιος κεφαλος στο ψωμι.
Αντε και ενα-δυο καλαμαρια.. Σε καμια τεχνικη, κανενα ψαρι.
Πολυ κρυα τα νερα.. Απο τελη Μαρτη, πιστευω παιδια..
Πολλες κακοκαιριες.. Τα δε λαβρακια, εξαφανισμενα.. Και οχι μονο.
Καλη Σαρακοστη..

Φόλες, κλαρίνα, πακέτα στο ψάρεμα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 19 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
sea maniacs :: Γενικά :: Ψαρευτικές αποδράσεις-