ΣύνδεσηΕγγραφήΦόρουμ*Αρθρογραφία*ΕικονοθήκηFacebookchannel youtube

CURRENT MOON
Πρόσφατα Θέματα
» Fly Poppers
Σήμερα στις 10:21 am από sverkman

» *Μορφωνονται* τα λαβρακια απο το catch and release?
Σήμερα στις 9:41 am από _geo_

» Fly Jig
Σήμερα στις 8:55 am από Stray Dog (Πασχάλης)

» Ζητείται συνοδός για Shotgun!
Χθες στις 11:05 pm από shotcon

» Αγορα καλαμιου
Χθες στις 10:56 pm από shotcon

» Megabass (texnita)
Χθες στις 10:35 pm από shotcon

» Ανοιχτή συνάντηση και ψάρεμα στον Πλαταμώνα
Πεμ Μαϊος 17, 2012 11:31 am από 'nick-the-big-fisherman'

» Ψάρια ανα εποχή
Τετ Μαϊος 16, 2012 2:04 pm από koraki

» Braided Lines (νήματα) και spinning.
Τρι Μαϊος 15, 2012 9:53 am από tsanakasp

Share | 

"Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
fenspin
Member
Member

Αρ. μηνυμάτων: 81

ΔημοσίευσηΘέμα: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 2:49 am

(εντάξει Πάνο το είπα μπορείς να βγάλεις το περίστροφο από τον κρόταφο μου )

Καλησπέρα και από εμένα. Δεν συμμετείχα εδώ και πάρα πολύ καιρό σε κανένα forum γιατί έτρεχα με την δουλειά αλλά και γιατί είχα μείνει με την λανθασμένη εντύπωση ότι στα forum δεν γράφουν άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να ανταλάξουν ειλικρινά απόψεις για το ψάρεμα. Πάνο αλλά και όλοι όσοι συμμετέχετε εδώ μέσα αξίζετε συγχαρητήρια. Κόλλησα πάνω από τρεις ώρες να διαβάζω ότι έχει γραφτεί για spinning και πράγματι όλα είναι πολύ ενδιαφέροντα και πάνω από όλα ξεχειλίζουν από πάθος για την τεχνική. Συγχαρητήρια και πάλι. Ελπίζω να μπορέσω να βοήθησω όσο μπορώ, συμμετέχοντας και μεταφέροντας τι δικές μου απορίες και εμπειρίες προς συζήτηση.

Φενερλής Γιώργος

Υ.Γ. Ρε παλιάνθρωπε έχεις Αρη Αpsaro και Μενεγάκη μέλη και περιμένεις να πας μπροστά;;;; Που πας ρε Καραμήτρο;;;;
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Stray Dog (Πασχάλης)
Administrator
Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2956
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 6:20 am

Καλώς τον Γιώργο!!!

Χαθήκαμε ρε φίλε. Με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνω κανένα τηλεφώνημα να τα πούμε.

Δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλά πήρα κι εγώ επιτέλους ψάρι στο σπίν. Πάει...χάλασε ο κόσμος
Συνδεδεμένος
PANOSHRV
Webmaster
Webmaster

Αρ. μηνυμάτων: 2955
Τόπος: Νέα Σμύρνη-Χανιά

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 10:32 am

Οκ το κατεβάζω το περίστροφο από τον κρόταφο σου αν και είχα μια φαγούρα στο δάχτυλο. :D
Φιλαράκι είναι μεγάλη η χαρά μου και η τιμή που μας κάνεις να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας.
Καλώς ηρθες, η γωνιά του spinning σε περιμένει.

Φιλικά
Πάνος
[You must be registered and logged in to see this image.]
http://www.psarades.com/index.htm
nikonline
Administrator
Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2984
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 10:41 am

Γιώργο καλώς ήρθες. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

Ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε

Αστειεύομαι φυσικά –μή το πάρεις στραβά.

Σοβαρά πιστεύω ότι όλοι έχουμε κάτι να προσφέρουμε άλλος πολύ άλλος λίγο. Η παρουσία ενός ανθρώπου με περισσότερη γνώση και εμπειρία μόνο ευπρόσδεκτη μπορεί να είναι.

ΦΙΛΙΚΑ NIKOS
Συνδεδεμένος
elias37
Gold member
Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 764
Τόπος: Trikala Kamena boyrla

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 11:43 am

Γιωργο καλως ειρθες!!!

Ελπιζω να μην μιλας σοβαρα για τον συμπεθερο μου τον Κ.Μενεγακη [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />
Περα απο την πλακα θα χαρω να συμετεχεις στο σαιτ και να ανταλαξουμε αποψεις,ιδιετερα στο dropsot.
Kαλως ειρθες.
Με φιλους χαιρετισμους
Ηλιας
PANOSHRV
Webmaster
Webmaster

Αρ. μηνυμάτων: 2955
Τόπος: Νέα Σμύρνη-Χανιά

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 1:32 pm

fenspin έγραψε:

Υ.Γ. Ρε παλιάνθρωπε έχεις Αρη Αpsaro και Μενεγάκη μέλη και περιμένεις να πας μπροστά;;;; Που πας ρε Καραμήτρο;;;;

Οι απολαυστικές αντιπαραθέσεις τους είναι το κάτι άλλο, περιμένω να πάρουν μπροστά.

Φιλικά
Πάνος
[You must be registered and logged in to see this image.]
http://www.psarades.com/index.htm
fenspin
Member
Member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 2:12 pm

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα,

Πασχάλη όντως χαθήκαμε και όντως... χάλασε ο κόσμος :D

Νικόλα όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερες απορίες έχω για το spinning. Όταν ξεκίναγα είχα αρκετές και για κάθε μία που έλυνα μου δημιουργούνταν άλλες.... δέκα διαφορετικές! Κάτι σαν την Λερναία Ύδρα! Αυτό είναι που κρατάει το πάθος μου ζωντανό για αυτήν την τεχνική.

Από όσα διάβασα πραγματικά ενθουσιάστηκα με τα γραφόμενα σου. Το ψάχνεις και το ψάχνεις σωστά! Μπράβο, συγχαρητήρια!!! Θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά.

Ηλία να τον χαίρεσαι τον ακατανόμαστο συμπέθερο σου... Τώρα με την κρίση να τον προσέχεις γιατί είναι ικανός να σου κλέψει τα γορδόνια από τα παπούτσια και να μην πάρεις είδηση!!!
:lol:
nikonline
Administrator
Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2984
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 2:37 pm

Γιώργο ευχαριστώ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό είναι το θέμα με το spinning. Δεν μαθαίνεται εύκολα. Άσε που είναι δυναμικό και στρατηγικό. Σαν την γάτα με το ποντίκι.

Θα χαρώ και εγώ πολύ να τα πούμε όποτε θες.

Αν κανονίσετε και τίποτα με τον Πάνο (και βάλει και τα πιστόλια στις θήκες ) είμαι μέσα.

ΦΙΛΙΚΑ NIKOS
Συνδεδεμένος
fenspin
Member
Member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Πεμ Μαϊος 13, 2010 2:46 pm

Οκ κανονίστηκε...
sarg
Member
Member

Αρ. μηνυμάτων: 60

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"   Παρ Μαϊος 14, 2010 10:54 pm

καλως τον γιωργη αν εχεις καμια απορια με το μπολο μπορω να στη λυσω αλλαξα στυλ ξερεις γιατι........

"Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site"

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 7Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
sea maniacs :: Γενικά :: Καλώς ήρθατε-