| | "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
daemonhook Silver member

Αρ. μηνυμάτων: 242 Ηλικία: 42
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Κυρ Μαϊος 16, 2010 9:42 pm | |
| | fenspin έγραψε: | Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα,.........................
Ηλία να τον χαίρεσαι τον ακατανόμαστο συμπέθερο σου... Τώρα με την κρίση να τον προσέχεις γιατί είναι ικανός να σου κλέψει τα γορδόνια από τα παπούτσια και να μην πάρεις είδηση!!! :lol: |
Αγαπητη αγιογραφια... Βλεπω οτι με ακολουθεις παντου.Παραβλεπω το γεγονος οτι με διαβαλεις και με συκοφαντεις οπου βρεθεις και οπου σταθεις... Εκεινο που δεν θα επιτρεψω ομως,ειναι να με συκοφαντεις ενωπιον του ΦΙΛΟΥ και ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥ Ηλια.Ειναι εκλεκτος φιλος μου και το σημαντικοτερο,εχει πολλη μεγαλη προικα ετοιμη για την κορουλα του... Αναμενω συμμορφωση σου. |
|
 | |
ΚΑΠΕΤΑΝ Member

Αρ. μηνυμάτων: 84 Ηλικία: 32 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Κυρ Μαϊος 16, 2010 10:12 pm | |
| ολα τα καλα τα παιδια εδω.... Μια πολυ ωραια παρεα. Ειμαι πολυ χαρουμενος που ειμαι μελος αυτης της παρεας. Ηλια ... ρε φιλε σοβαρα τωρα εισαι συγουρος πως θες συμπεθερια με τον Μενεγακη? Σκεψου το λιγο ρε φιλε....σε κανενα δεν αξιζει τετοια τυχη. Γιωργο αυτο με τα κορδονια δε το καταλαβα...αν θες ανελυσε το. |
|
 | |
elias37 Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 704 Ηλικία: 45 Τόπος: Trikala Kamena boyrla
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Δευ Μαϊος 17, 2010 2:43 am | |
| Mια ωραια Οικογενεια ειμαστε βρε Δημητρη μου τουλαχιστον να ξερουμε τι κανουμε!!!! ΕΕΕ να παμε και κανα ψαρεματακι τα Συμπεθερια στα γεραματα δεν συνφωνεις ;) |
|
 | |
fenspin Member

Αρ. μηνυμάτων: 81 Ηλικία: 34
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Δευ Μαϊος 17, 2010 4:03 am | |
| [quote="daemonhook Αγαπητη αγιογραφια...[/quote]
Μην τα βάζεις με ανθρώπους του θεού, κολασμένε.......
Ρε συ, που θα φτάσει η ξεφτύλα σου;;;; Έμαθα, έχεις βάλει τα τεχνητά σου όλα μαζί σε μια γυάλα μπας και ζευγαρώσουν και γεννήσουν;;;;;
Ήμαρτον!!!! |
|
 | |
fenspin Member

| Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Δευ Μαϊος 17, 2010 4:05 am | |
| | sarg έγραψε: | καλως τον γιωργη αν εχεις καμια απορια με το μπολο μπορω να στη λυσω αλλαξα στυλ ξερεις γιατι........  |
Κατάλαβα! Έχεις κάτι εκκρεμότητες με κάτι σαργούς..... |
|
 | |
fenspin Member

| Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Δευ Μαϊος 17, 2010 4:10 am | |
| | djelias έγραψε: | Mια ωραια Οικογενεια ειμαστε βρε Δημητρη μου τουλαχιστον να ξερουμε τι κανουμε!!!! ΕΕΕ να παμε και κανα ψαρεματακι τα Συμπεθερια στα γεραματα δεν συνφωνεις ;) |
Ηλία δεν σε γνωρίζω αλλά μου φαίνεσαι καλό παιδί. Τι τα θες τα συμπεθεριάσματα με αυτό το λαμόγιο;
Ρώτα και τον Αρη να σου πει... |
|
 | |
apsaros New member

Αρ. μηνυμάτων: 8 Ηλικία: 54 Τόπος: Aθηνα
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Δευ Μαϊος 17, 2010 8:03 pm | |
| | fenspin έγραψε: | | djelias έγραψε: | Mια ωραια Οικογενεια ειμαστε βρε Δημητρη μου τουλαχιστον να ξερουμε τι κανουμε!!!! ΕΕΕ να παμε και κανα ψαρεματακι τα Συμπεθερια στα γεραματα δεν συνφωνεις ;) |
Ηλία δεν σε γνωρίζω αλλά μου φαίνεσαι καλό παιδί. Τι τα θες τα συμπεθεριάσματα με αυτό το λαμόγιο;
Ρώτα και τον Αρη να σου πει... |
Συμπεθεριό με τον Τ.Τ.Τ. ; ; ; ( τρακαδόρο – τσανακογλείφτη – τοκογλύφο ) Ηλία μπας και σου ξέφυγε καμιά κουβέντα οτι έχεις καμιά τρακοσάρια στερέματα ποτιστικά και τίποτα επιδοτήσεις ; ; ; Τηλέφωνο σε παίρνει ; ; ή βαράει αναπάντητη και περιμένει να τον πάρεις εσυ λέγοντας οτι κόλλησε το κινητό ; ; ;
 |
|
 | |
Stray Dog (Πασχάλης) Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2750 Ηλικία: 39 Τόπος: Λάρισα
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Δευ Μαϊος 17, 2010 8:49 pm | |
| |
|
 | |
PANOSHRV Webmaster

Αρ. μηνυμάτων: 2684 Ηλικία: 46 Τόπος: Νέα Σμύρνη-Χανιά
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Δευ Μαϊος 17, 2010 9:25 pm | |
| Κατά καιρούς έχουμε βρεθεί παρέα …άσε δεν σου μένει άντερο.
Φιλικά Πάνος ボールからぶら下がってカットに該当すると考えている誰も
|
|
 | |
daemonhook Silver member

Αρ. μηνυμάτων: 242 Ηλικία: 42
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Δευ Μαϊος 17, 2010 10:37 pm | |
| Σε αυτο το σημειο θελω να ευχαριστησω τους ''φιλους''μου για τα καλα τους λογια.Ειλικρινα συγκινηθηκα.
-Φενερλη,δεν καθεσαι εκει πανω που εισαι να ησυχασουμε;
-Ψαροκασελα,πιανεις στασιδι διπλα στον Λιακο η ειναι η ιδεα μου;Λιακο,προσεχε το δοντι του...Αν αισθανθεις αερακι στο σβερκο σου,δεν ειναι η απογευματινη αυρα,ειναι πλεον αργα.Ειναι η ανασα του βουρδουλακα πριν σε δαγκωσει.
-Πασχαλη,λειπει ακομα ενας...Αν ερθει και αυτος,θα καταλαβεις τι παιζει οποτε παμε για ψαρεμα.... |
|
 | |
| | "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" | |
|