| | "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Stray Dog (Πασχάλης) Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2956 Ηλικία: 39 Τόπος: Λάρισα
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Τετ Jun 02, 2010 6:46 pm | |
| Καλώς τον...
Ο γνωστός εκ Καλλονής? |
|
 | |
apsaros New member

Αρ. μηνυμάτων: 8 Ηλικία: 55 Τόπος: Aθηνα
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Πεμ Jun 03, 2010 12:01 am | |
| Σιγά μην είναι και καλλονή .. |
|
 | |
daemonhook Silver member

Αρ. μηνυμάτων: 242 Ηλικία: 42
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Πεμ Jun 03, 2010 12:08 am | |
| | nikolas έγραψε: | | Καλως σας βρηκα. |
Μη μου πεις.... Καλωστον  |
|
 | |
Stray Dog (Πασχάλης) Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2956 Ηλικία: 39 Τόπος: Λάρισα
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Παρ Jul 16, 2010 12:56 pm | |
| Συμμετέχοντας στο συγκεκριμένο forum εδώ και καιρό (ημ/νία εγγραφής και 1ο post 05/05/2009) θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για όλους όσους συμμετέχουν. Σε όλες τις συζητήσεις το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και η προθυμία των μελών για αλληλοβοήθεια μεγάλη.
Νομίζω ότι και με τους «νέους» που έκαναν εγγραφή πρόσφατα αυτό ενισχύθηκε αρκετά αντί να φθίνει.
Μπράβο σε όλους και καλή μας συνέχεια.
Ας περιμένουν οι γυναίκες!!!!!!!!!!!
|
|
 | |
PANOSHRV Webmaster

Αρ. μηνυμάτων: 2955 Ηλικία: 46 Τόπος: Νέα Σμύρνη-Χανιά
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Παρ Jul 16, 2010 3:38 pm | |
| Πραγματικά Πασχάλη όλα τα τόπικ και τα πόστ των μελών μας είναι μόνο πληροφορίες γνώση και εμπειρίες από ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν και θέλουν να το καταθέσουν για να βοηθήσουν και να βελτιώσουν ψαράδες σε όποιο επίπεδο κι αν βρισκόμαστε. Συγχαρητήρια και από εμένα για την κατάθεσή σας και σας ευχαριστούμε που διατηρείτε το επίπεδο και τον στόχο του φόρουμ μας εκεί που πρέπει.
|
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Τετ Jul 13, 2011 1:06 pm | |
| Μπράβο στους διαχειριστές του φόρουμ , πολύ ωραία δουλειά έχει γίνει εδώ μπράβο και πάλι παιδιά . |
|
 | |
ΑΝΕΜΟΣ New member

Αρ. μηνυμάτων: 3
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Σαβ Jul 23, 2011 8:51 pm | |
| Είναι κρίμα σε ένα τόσο ποιοτικό site να υπάρχουν περιορισμοί στις γνώσεις που παρέχει γύρω από το ψάρεμα. Όταν λέω ψάρεμα εννοώ και από στεριάς και από σκάφος. Παρήγορο είναι πως στον κανονισμό του forum δεν αναγράφεται πουθενά "απαγόρευση" για το ψάρεμα από "σκάφος" !!! Επιτρέψτε μου να δώσω συγχαρητήρια στον Πάνο καθώς και σε όλους που συμβάλουν σε πολιτισμένους διαλόγους !!! Ευελπιστώ στο μέλλον να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω στην παροχή γνώσεων στον τομέα μου. Έως τότε θα σας διαβάζω με ενδιαφέρον !!! |
|
 | |
PANOSHRV Webmaster

| Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Σαβ Jul 23, 2011 10:55 pm | |
| Γεια σου φίλε Στέλιο. Περιορισμό δεν θα τον έλεγα αλλά ειδίκευση και να σου πω την αλήθεια θέλω να το ειδικεύσω ακόμα περισσότερο αλλά είμαι σε σκέψη ακόμα. Από τον Σεπτέμβρη και με ξεκούραστο μυαλό θα δούμε. Καλώς μας ήρθες και σίγουρα οι γνώσεις σου θα μας είναι χρήσιμες.
|
|
 | |
ΦΑΡΑΩ Member

Αρ. μηνυμάτων: 90 Ηλικία: 25 Τόπος: Πυργος Ηλειας
 | Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Πεμ Jul 28, 2011 11:20 am | |
| Γεια σας παιδια... Με λενε Ανδρεα και ειμαι απο πυργο ηλειας...το site ειναι πραγματικα υπεροχο και εχει γινει πολυ καλη δουλεια!Σ αυτο το forum τουλαχιστον εγω μετα απο καιρο βρηκα αυτο ακριβως που εψαχνα...ειναι φιλικο,γρηγορο και μπορεις να το χειριστεις ευκολα... |
|
 | |
PANOSHRV Webmaster

| Θέμα: Απ: "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" Πεμ Jul 28, 2011 12:53 pm | |
| Αντρέα σε ευχαριστούμε και καλώς μας ηρθες. |
|
 | |
| | "Πολύ καλή δουλειά και πολύ ωραίο site" | |
|