|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
pikrit New member

Αρ. μηνυμάτων: 27
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Δευ Jan 23, 2012 12:32 pm | |
| Πρόσφατα πήρα από τα Praktiker μια θήκη, με κίτρινα διαχωριστικά που μετακινούνται ώστε να δημιουργούνται θήκες στο επιθυμητό μήκος, σε τιμή γύρω στα 5-6 ευρώ στο μέγεθος που επέλεξα... Στην θήκη αυτή χωρεσα πάνω από 25 τεχνητά, από 9 ως 14 cm, σε κάθε κομμάτι της μπήκαν τουλάχιστον 5! Βάζοντας και προστατευτικά καλύμματα στις σαλαγκιές, έχω περιορίσει και στο ελάχιστο τα μπλεξίματα μεταξύ τους!
Ακόμη δεν την έχω πάρει μαζί μου στο ψάρεμα την θήκη, άλλα με αρκετές δοκιμές έντονου ταρακουνήματος στο σπίτι, νομίζω ότι όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν!
Σε μια τσάντα τύπου polo σχολική που βάζω τα spinnoπράγματά μου χωράνε τουλάχιστον 3 τέτοιες θήκες συν μια μικρότερη θήκη που προορίζεται για τα βρεγμένα, 1 μηχανισμός ή και 2 με πιο προσεκτική τοποθέτηση 2500 κι ένα τσαντάκι μέσης με άλλα αναλώσιμα.... Και στην εξωτερική τσέπη της τσάντας υπάρχει χώρος για τις σιλικόνες!
Οπότε έτσι έχω ρυθμίσει να κουβαλάω αρκετά πράγματα μαζί!
|
|
 | |
chris Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 289
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Δευ Jan 23, 2012 1:33 pm | |
| πολλύ καλή ιδέα και οικονομική |
|
 | |
PANOSHRV Webmaster

Αρ. μηνυμάτων: 2723 Ηλικία: 46 Τόπος: Νέα Σμύρνη-Χανιά
 | |
 | |
ek-b18c New member

Αρ. μηνυμάτων: 8
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Δευ Jan 23, 2012 9:47 pm | |
| Εγώ χρησιμοποιω αυτήν [You must be registered and logged in to see this link.]Με έχει βολέψει αρκετά και χωράει αρκετά τεχνητά. Αλλά τώρα είμαι σε αναζήτηση για τσαντάκι μέσης με θήκες να χωράει καμια 10αρια τεχνητά και λίγα συμπράγαλα... |
|
 | |
Thodoris Top member

Αρ. μηνυμάτων: 149 Ηλικία: 30 Τόπος: Λαρισα - Αμφισσα
 | |
 | |
spyros0978 Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 462 Ηλικία: 45 Τόπος: αθηνα-Αιδηψος
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Δευ Jan 23, 2012 10:21 pm | |
| Παιδια καλησπερα ξερω οτι τις εχει ακομα γυρω στα 7!!ευρω και να μην εχει φερνει εισαγει η Sim νομιζω,καντε ενα τηλεφωνακι πρωτα γιατι εχω καιρο να παω!Ειναι πολυ πρακτικες και αξιζει το κοπο για αυτα τα χρηματα σιγουρα! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
kabitron New member

Αρ. μηνυμάτων: 31 Ηλικία: 28 Τόπος: athens
 | Θέμα: hart Δευ Jan 23, 2012 10:29 pm | |
| καλησπερα.δεν ξερω να ανεβαζω λινκ.αν θελετε μπητε στον καταλογο του skali που ειναι στη φιλαδελφεια και δειτε τσαντα πλατης spro με τρια κυτια για τεχνητα δολωματα.η τιμη της ειναι 50 γιουργια |
|
 | |
spyros0978 Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 462 Ηλικία: 45 Τόπος: αθηνα-Αιδηψος
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Δευ Jan 23, 2012 10:31 pm | |
| |
|
 | |
kabitron New member

Αρ. μηνυμάτων: 31 Ηλικία: 28 Τόπος: athens
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Δευ Jan 23, 2012 10:32 pm | |
| Σωστοςςςςςςς |