|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
spyros0978 Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 509 Ηλικία: 45 Τόπος: αθηνα-Αιδηψος
 | |
 | |
giannis nitsios New member

Αρ. μηνυμάτων: 25 Τόπος: μενιδι
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Κυρ Jan 29, 2012 5:50 pm | |
| |
|
 | |
Spits(spiros) Best member

Αρ. μηνυμάτων: 184 Ηλικία: 35 Τόπος: Αθήνα
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Τετ Apr 11, 2012 7:32 pm | |
| αυτή νομίζω βολεύει...χωράει 24 τεμάχια και τα χαζεύεις ξεφυλλίζοντας την(ας πούμε)
θήκη rapala
|
|
 | |
Stray Dog (Πασχάλης) Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2957 Ηλικία: 39 Τόπος: Λάρισα
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Τετ Apr 11, 2012 7:53 pm | |
| Είχα μια παρόμοια. Δεν λέει. Τα ογκώδη (μακριά ή χοντρά) τεχνητά δεν χωράνε ενώ τα μικρότερα κουνιούνται πολύ με αποτέλεσμα να βγαίνουν οι σαλαγγιές από τις θήκες και να γίνονται σκ@τ@ από μπερδέματα...
Ας περιμένουν οι γυναίκες!!!!!!!!!!!
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Τετ Apr 11, 2012 8:12 pm | |
| Κατάλαβα Πασχάλη, μονόδρομος η κασετίνα. |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Τετ Apr 11, 2012 8:39 pm | |
| Δυστυχώς. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί σωστή λύση στο θέμα της μεταοφράς των τεχνητών. Τουλάχιστον οικονομική σωστή λύση. Εμένα από αυτές που έχω δει μέχρι τώρα περισσότερο μου άρεσαν αυτές της Shimano που είναι σαν σκληρές μπανάνες αλλά δεν ξέρω και αυτές εάν χωράνε πολύ μεγάλα τεχνητά...
|
|
 | |
kabitron New member

Αρ. μηνυμάτων: 45 Ηλικία: 29 Τόπος: athens
 | Θέμα: !!!! Τετ Apr 11, 2012 8:46 pm | |
| ο Σκαλης εφερe τσαντα πλατης στυλ polo με 4 κυτια για τεχνητα.την πηρα και κουβαλαω πλανουσ shore jigging καμια 25 σιλικονες και καμια 30αρια τεχνητα spinning.ολα τα παρελκομενα φυσικα συν 3-4 μηχανισμους συν τισ θηκες που βαζω 2 καλαμια και την αποχη μου.ειμαι ενθουσιασμενος.η μαρκα ειναι spro |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Τετ Apr 11, 2012 9:11 pm | |
| Έχω αυτή την τσάντα για το εγγλέζικο,οπότε θα πρέπει να πάρω καινούριες κασετίνες για τεχνητά.Απλά θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζω τις κασετίνες στην τσάντα. [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Τετ Apr 11, 2012 9:13 pm | |
| Φίλε μου kabitron τέτοιες τσάντες τύπου Polo είναι πολύ βολικές αλλά δεν κάνουν για περπατητό spinning. Εμένα τουλάχιστον δεν με βολεύει κάθε 3 και λίγο να ψάχνω που να ακουμπήσω το καλάμι (που σε παραλία δεν γίνεται) να κατεβάζω το σακίδιο, να ανοίγω τα φερμουάρ, να ψαχουλεύω τα τεχνητά και 1002 παρελκόμενα να αλλάξω τεχνητό και να κάνω την διαδικασία ανάποδα ενώ μετά από 5-6 βολές να κάνω τα ίδια.
Στο αυτοκίνητο μεταφέρω τα πάντα όλα, από καλάμια και μηχανάκια μέχρι την τελευταία αηδία που μπορείς να φανταστείς. Αλλά εάν κατέβω παραλία θέλω την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία.
|
|
 | |
ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ New member

Αρ. μηνυμάτων: 3
 | Θέμα: Απ: Θήκη μεταφοράς τεχνητών… Τετ Apr 11, 2012 9:16 pm | |
| |
|
 | |
|