| | ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
pikrit New member

Αρ. μηνυμάτων: 27
 | Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Τρι Jan 24, 2012 2:51 pm | |
| Eδώ και κάποια χρόνια έρχομαι για μερικές μέρες τα καλοκαίρια Πήλιο, αιγαίο μεριά....
Καλά να μαστε, αν μπορέσω να ξαναρθω και φέτος, θα ενημερώσω για ημερομηνίες αν θέλει κανείς να κανονίσουμε κανένα spinnoψάρεμα παρέα! |
|
 | |
fotakos Member

Αρ. μηνυμάτων: 91 Ηλικία: 28 Τόπος: Καρδιτσα
 | Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Τετ Jan 25, 2012 12:44 pm | |
| ναυτικες σχολες ειναι καλο μερος,ψαρεψα εκει κ το αποτελεσμα ηταν ακριβως αυτο που αναζητουσα κ σιγουρα θα ξαναψαρεψω το μερος. οταν θα ειναι θα ενημερωσω μηπως θελει καποιος να κανουμε ψαρεμα παρεα την  μου |
|
 | |
Stray Dog (Πασχάλης) Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2771 Ηλικία: 39 Τόπος: Λάρισα
 | Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Τετ Jan 25, 2012 1:36 pm | |
| Ρε παιδιά εμπιστευόσαστε ψαρότοπους τόσο μέσα στον Παγασητικό?
Ναυτική σχολή, Τσιμέντα και ακόμα πιο έξω είναι μέσα στη σαβούρα. Προσωπικά εάν ήτανε να πάω κάπου θα διάλεγα από Άφισσο και μετά.
Είναι και πολύ κλειστός κόλπος ρε γμτ...
Ας περιμένουν οι γυναίκες!!!!!!!!!!!
|
|
 | |
fotakos Member

Αρ. μηνυμάτων: 91 Ηλικία: 28 Τόπος: Καρδιτσα
 | Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Πεμ Jan 26, 2012 9:14 pm | |
| Πασχαλη εγω θα ξαναψαρεψω το μερος για τον εξης λογο. πηγα για ενα κ μονο θυραμα κ μου εδωσε κ αφου εδωσε θα ξαναδωση σιγουρα κ ευχομαι να ειναι πιο μεγαλο απο το προηγουμενο |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Πεμ Jan 26, 2012 11:20 pm | |
| Δεν συζητάω για το αν θα δώσει ή όχι Φώτη. Τα μέρη αυτά λένε πολλοί ότι είναι πολύ καλά. Εγώ συζητάω για την βρώμα του λιμανιού.
|
|
 | |
Θεοφάνης New member

Αρ. μηνυμάτων: 36 Τόπος: βολος - θεσ/νικη
 | Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Πεμ Jan 26, 2012 11:34 pm | |
| ποιος μιλησε για λιμανι; μα και παλι δεν ειναι ολα ιδανικα μην κρινεις απο τις παραλιες της λαρισσας μα και δω υπαρχουν καθαρες παραλιες και καταγαλανα νερα και τα ψαρια (αν τα βρουμε ) ειναι μια χαρα |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Πεμ Jan 26, 2012 11:48 pm | |
| Θεοφάνη μια χαρά μέρη έχετε απλά εγώ δεν θα ψάρευα τόσο κοντά στον Βόλο. Δες παραπάνω τι γράφω. Από Άφησσο και μετά (ίσως και λίγο πιο κοντά) θα έριχνα ευχαρίστως τα καλάμια μου.
|
|
 | |
Dadouki Member

Αρ. μηνυμάτων: 70 Τόπος: Λαρισα-Θεσσαλονικη
 | Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Παρ Jan 27, 2012 3:29 am | |
| Πασχαλη τι να πουν και οι νοτιοι απο βρωμες αμα εχουμε θεμα στον Παγασητικο μια χαρα ειναι! |
|
 | |
Θεοφάνης New member

Αρ. μηνυμάτων: 36 Τόπος: βολος - θεσ/νικη
 | Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Παρ Jan 27, 2012 9:46 am | |
|  πασχαλη γιατι απο αφησσο και μετα; κατι ξερεις εσυ! για μολογατο |
|
 | |
Dimitrisjkboxer New member

Αρ. μηνυμάτων: 34 Ηλικία: 31 Τόπος: ΒΟΛΟΣ
 | Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Παρ Jan 27, 2012 10:11 am | |
| πριν 2 χρονια διαβασα στην εφημεριδα τις αναλυσεις που εκανε το πανεπιστήμιο στα νερα απο αλυκες μεχρι μηλινα ,ολη την ακτογραμμη δηλαδη του παγασητικου.η ερευνα εγινε για κωλοβακτηριδια,βαρεα μεταλα κτλ.ενω και εγω περιμενα οτι,οτι ειναι πιο κοντα στο λιμανη να βραζει απο μολυνση,τελικα διαπιστωσα πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι.αν βαλουμε σε μια σειρα απο την πιο μολυσμενη ακτη θα ειναι - λιμανη,τσιμεντα,αναυρος,αλυκες,αφησσο,μαλακι,πλατανιδια,πλακες,σουτραλι,και μετα απο λεφοκαστρο και περα οπως πανε οι παραλιες.Εντυπωσει λοιπον μου εκανε πως οι πλακες και το σουτραλι ηταν λιγοτερο μολυσμενες απο την αφησσο.η αξηγησει λοιπον ειναι πως τα δυο αυτα μεροι που τοσο καιρο τα γεροντακια λενε πως ειναι τα καθαροτερα εχουν δικιο γιατι εχουν πολλα ρευματα που κατεβαινουν απο το βουνο και κρατουν τα νερα συγκριτικα πιο καθαρα.το ιδιο συμβαινει οπου σε τρελες βροχοπτωσεις χειμαρος ξεχειλιζει και καταληγει να ξεσπα στην θαλασσα(πχ καρναγιο στα λεχωνια).Συνοπτικα για μενα δεν παιζει ρολο η αποσταση απο ενα ρυπογονο λιμανη αλλα ολα τα παραπανω... |
|
 | |
| | ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ | |
|