Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Τετ Feb 22, 2012 1:18 am
Δημητρη της παλαμιδες με το εγγλεζικο της πηρες? δωλομα?
Dimitrisjkboxer Member
Αρ. μηνυμάτων: 50 Ηλικία: 31 Τόπος: ΒΟΛΟΣ
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Τετ Feb 22, 2012 9:11 am
φωτη με το εγγλεζικο και δολωμα μπικαντινι.μαλλον μπερδευτικαν στο κοπαδι με τα μελανουρια.φοβερη μαχη ομως για να φερεις τετοιο ψαρι εξω με εγγλεζικο(16αρα μανα και 14αρι παραμαλο).ευτυχως που πιαστηκαν απο το σαγονι ετσι ωστε να μην εχουν επαφη τα δοντια τους με τη μισινεζα...
billvolos Gold member
Αρ. μηνυμάτων: 403 Ηλικία: 34 Τόπος: Βόλος
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Τετ Feb 22, 2012 9:29 am
Μπράβο Δημήτρη τα Αιγαίο η Παγασητικό βγήκαν ? Θα εφορμήσω και εγώ το σαββατοκύριακο τα μελανούρια είναι η αδυναμία μου….
Dimitrisjkboxer Member
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Τετ Feb 22, 2012 9:49 pm
billvolos έγραψε:
Μπράβο Δημήτρη τα Αιγαίο η Παγασητικό βγήκαν ? Θα εφορμήσω και εγώ το σαββατοκύριακο τα μελανούρια είναι η αδυναμία μου….
παγασητικο βασιλη
fotakos Top member
Αρ. μηνυμάτων: 109 Ηλικία: 28 Τόπος: Καρδιτσα
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Τετ Feb 22, 2012 11:34 pm
Δημητρη,θα καταευχαριστηθηκες τραβηγμα που θα ειναι αξεχαστο.
Dimitrisjkboxer Member
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Πεμ Feb 23, 2012 4:07 pm
φωτη ειναι σαν να πας για σπινινγκ για λαυρακια και να σου κάτσει τονακι 15κιλο.
dinos9 New member
Αρ. μηνυμάτων: 38
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Σαβ Feb 25, 2012 2:42 pm
ρε παιδια γινεται να βγει παλαμιδα στο εγγλεζικο?μπραβο για τα ψαρακια φιλε μου αλλα δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο.
Dimitrisjkboxer Member
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Σαβ Feb 25, 2012 5:37 pm
dinos9 έγραψε:
ρε παιδια γινεται να βγει παλαμιδα στο εγγλεζικο?μπραβο για τα ψαρακια φιλε μου αλλα δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο.
ουτε και εμενα μου εχει ξανασυμβεί... ειναι απο τα παραξενα που εύχεσαι να σου τυχουν!!!
dimitris_vrt New member
Αρ. μηνυμάτων: 23 Τόπος: ΒΟΛΟΣ
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Σαβ Feb 25, 2012 11:22 pm
Γεια σας και απο μενα..βλεπω ολος ο καλος ο κοσμος εδω ειναι..!! αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι πως βρηκα τον φιλο μου τον billvolos πω πω γλεντια που θα κανουμε..
dinos9 New member
Αρ. μηνυμάτων: 38
Θέμα: Απ: ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ Δευ Feb 27, 2012 10:43 am
Dimitrisjkboxer έγραψε:
dinos9 έγραψε:
ουτε και εμενα μου εχει ξανασυμβεί... ειναι απο τα παραξενα που εύχεσαι να σου τυχουν!!!
και σου ετυχε δηλαδη?περιεργα πραματα συμβαινουν στη θαλασσα αυτη την εποχη καλη σαρακοστη!!