Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα...
Λίγα λόγια για μένα σαν πρώτη γνωριμία.
Με λένε Στάθη,κλέινω τα 24 σε 21 μέρες,μένω στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης...
Είμαι Π.Α.Ο.Κ. μέχρι το κόκκαλο,έχω σχέση με μία κοπέλα εδώ και 6,5 χρόνια...
Εκτός από το ψάρεμα κατά καιρούς πηγαίνω στο κυνήγι,κυρίως για τρυγόνια,παίζω μπάλα σε ερασιτεχνική ομάδα,ήμουν σε ομάδα bowling μέχρι πρόσφατα...
Τα τελευταία 2 χρόνια δούλευα ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου με παιδιά από 4 έως και 12 χρονών...
Βασικό μου επάγγελμα επιδιώκω να γίνει η μελισσοκομία αλλά αφού πάω στρατό!Προς το παρόν έχω 30 μελίσσια...
Αυτά τα ολίγα σαν γενικές πληροφορίες...
Και λίγο εκτενέστερα θα σας μιλήσω για τη σχέση μου με το ψάρεμα...
Οι πρώτες μου εμπειρίες ήταν με τον παππού μου 12 ίσως και 14 χρόνια πριν...Πηγαίναμε μαζί στο Λεοντάρι,στο Στρυμόνα,ρίχναμε καμιά δεκαριά παραγάδια με 15 αγκίστρια έκαστο με δόλωμα βδέλλα ολόκληρη.Το βράδυ ψαρεύαμε μερικές ώρες με καλάμια με φελλό (αν θυμάμαι σωστά τα έχει φτιάξει ο παππούς μου τα καλάμια),πιάναμε μερικά ιταλικά και μερικούς γουλιανούς...
Το πρωί,μετά από λίγο ύπνο μαζεύαμε τα παραγάδια και βγάζαμε γουλιανούς,τούρνες,χέλια,σπάρους κανένα γριβάδι και γυρνούσαμε σπίτι!
Άλλη εμπειρία είναι με τους θείους μου από βάρκα για μουρμούρες...Ωραίο ψάρεμα κι αυτό αλλά πολύ κουραστικό γιατί είσαι 11-12 ώρες σε μια βάρκα άυπνος!
Πέρσι το καλοκαίρι και ενώ ήμασταν παρέα στην Ποτίδαια για ΣΚ ο φίλος μου είπε να πάμε για ψάρεμα.Είχε 2 καλάμια (δεν έχω ιδέα τι καλάμια) και καρούλια...Φέτος το ίδιο,ώσπου αποφάσισα να αγοράσω τον δικό μου εξοπλισμό και να πηγαίνω όποτε θέλω!Ευτυχώς η γυναίκα έρχεται μαζί οπότε δεν έχω γκρίνια (όχι πάντα τουλάχιστον).
Η εμπειρία μου στο ψάρεμα μικρή,η όρεξη μεγάλη...Το φόρουμ είναι πολύ ωραίο και πολύ χρήσιμο,θα το γεμίσω όμως με ερωτήσεις και ελπίζω στο μέλλον με φωτογραφίες από ψαρούκλες...
Σας ζάλισα,το ξέρω...