| | | Braided Lines (νήματα) και spinning. | |
| |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
elias37 Gold member

Αρ. μηνυμάτων: 764 Ηλικία: 45 Τόπος: Trikala Kamena boyrla
 | Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Σαβ Dec 10, 2011 11:53 am | |
| Kαι η τιμη του παραφουσκωμενη ειναι. Σημασια εχει πως σου κανει την δουλεια,και αυτο ειναι θετικο. Η αντοχη στον χρονο που εχει δεν ξερουμε ακομη. |
|  | | Thodoris Best member

Αρ. μηνυμάτων: 187 Ηλικία: 30 Τόπος: Λαρισα - Αμφισσα
 | Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Κυρ Feb 05, 2012 11:59 am | |
| Το υβριδιο (berkley nanofil) το χρησιμοποιω εδω και ένα μήνα στο spinning και στα καλαμάρια και συγκεκριμένα χρησιμοποιώ το 10lb. Στην αρχή να πώ την αλήθεια οταν το πρωτο πείρα στα χέρια μου τρελάθηκα, λεω τόσο λεπτό και τόσο γερο super!!!!!! Στη συνέχεια βέβαια και μετα απο χρήση αρχισαν να δημιουργουνται αμφιβολίες. Πρώτον σε σχέση με τα υπόλοιπα νήματα δεν αντέχει καθόλου γδαρσιμο, και οταν λέμε καθόλου μιλάμε για καθόλου!!!!!!!! Δεύτερον: μετα απο χρήση έχω παρατηρήση οτι τα πρώτα δεκα μετρα ξευτίζουν δεν ξέρω γιατι αλλα ξευτίζει. Τριτον: θελει απίστευτη προσοχή στον κόμπο, γιατι είναι πολύ λεπτο και γλυστραει. Αν και προτείνει στην συσκευασια εγω για την ένωση με την πετονία χρησιμοποιώ double uni χωρίς κανένα πρόβλημα.
Βεβαια για να πούμε και τα υπερ κανει απίστευτες βολές, μέχρι στιγμής μηδενικες βυρίνες (μη το ματίασω) και με κόντρα καιρο. Δεν αποροφά τοσο νερο όσο τα άλλα της berkley, και στα κιλά του ειναι σχετικά αξιοπιστο μεχρι στιγμης σε κάτι καλά ζόρια βγήκε παλικάρι.
Α και να μην ξεχάσω, η τιμή του ειναι πολύ καλη το πείρα 16$ + τη μεταφορά.
|
|  | | Stray Dog (Πασχάλης) Administrator

Αρ. μηνυμάτων: 2957 Ηλικία: 39 Τόπος: Λάρισα
 | Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Κυρ Feb 05, 2012 12:33 pm | |
| | Thodoris έγραψε: | Δεύτερον: μετα απο χρήση έχω παρατηρήση οτι τα πρώτα δεκα μετρα ξευτίζουν δεν ξέρω γιατι αλλα ξευτίζει. |
Μάλλον για θέμα οδηγών μου ακούγεται.
Ας περιμένουν οι γυναίκες!!!!!!!!!!!
|

| Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Κυρ Feb 05, 2012 12:51 pm | |
| Πασχαλη δεν νομιζω να ειναι θεμα οδηγων γιατι δεν μου το εχει κανει σε άλλο νήμα αλλα μόνο σε αυτο και στα πρώτα μέτρα 5 με 6 απο την ενωση με πετονια προς τα πισω |
|  | | italos_t Silver member

Αρ. μηνυμάτων: 200 Ηλικία: 29
 | Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Δευ Feb 06, 2012 4:36 am | |
| Ειναι το νημα ετσι...Εχει ειπωθεί αρκετες φορες απο αρκετους που το δουλεψαν! |

| Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Δευ Feb 06, 2012 9:23 am | |
| Αυτο λεω και εγω οτι ωφείλεται στο νήμα!!!!!!!!!!! |
|  | | giannis nitsios New member

Αρ. μηνυμάτων: 25 Τόπος: μενιδι
 | Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Δευ Feb 06, 2012 11:13 am | |
| | Thodoris έγραψε: | | Αυτο λεω και εγω οτι ωφείλεται στο νήμα!!!!!!!!!!! |
* Kαλημερα φιλε μου . Επειδη ειμαι ακομα παθων ,στο συγκεκριμενο προβλημα που εχεις και εσυ,θα σου πω μεν οτι τα berkley ,εχουν την ταση να ξεφτιζουν, αλλα... υπαρχει περιπτωση (.. οπως σε εμενα τωρα), το roller σου να ειναι, απο πολυ πιο μαλακο υλικο,παντα σε συγκρηση με αλλους μηχανησμους , και σε καθε μαχη-κοντρα, να δεχετε στο σημειο αυτο τοση πιεση( ..ειδηκα αν εχεις καιρο να κανεις συντηρηση με γρασακι μεσα στο ρουλεμαν του..δεν το συζητω!!) ,που να στο εχει "φαει" και να εχει δημιουργησει περισσοτερο αυλακι το roller, με αποτελεσμα το νηματακι σου να στο γδερνει.. αφανταστα!! Παρατηρησε το roller σου προσεκτικα ,και θα δεις μηπως ειναι αυτο το προβλημα!! .
Λυση : η ' αλλαζεις roller( αν βρεις και ανοξειδωτο ,καλητερα), οπως εκανα και εγω , και με μια συχνη συντηρηση με γρασακι,το παρακολουθεις πιο στενα..η' πας συνεχεια για νηματα, οπως εγω στην αρχη!! ...Διαλεξε!! Πιστευω, να βοηθησα κολητε !! |

| Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Δευ Feb 06, 2012 12:05 pm | |
| | giannis nitsios έγραψε: | | Thodoris έγραψε: | | Αυτο λεω και εγω οτι ωφείλεται στο νήμα!!!!!!!!!!! |
* Kαλημερα φιλε μου . Επειδη ειμαι ακομα παθων ,στο συγκεκριμενο προβλημα που εχεις και εσυ,θα σου πω μεν οτι τα berkley ,εχουν την ταση να ξεφτιζουν, αλλα... υπαρχει περιπτωση (.. οπως σε εμενα τωρα), το roller σου να ειναι, απο πολυ πιο μαλακο υλικο,παντα σε συγκρηση με αλλους μηχανησμους , και σε καθε μαχη-κοντρα, να δεχετε στο σημειο αυτο τοση πιεση( ..ειδηκα αν εχεις καιρο να κανεις συντηρηση με γρασακι μεσα στο ρουλεμαν του..δεν το συζητω!!) ,που να στο εχει "φαει" και να εχει δημιουργησει περισσοτερο αυλακι το roller, με αποτελεσμα το νηματακι σου να στο γδερνει.. αφανταστα!! Παρατηρησε το roller σου προσεκτικα ,και θα δεις μηπως ειναι αυτο το προβλημα!! .
Λυση : η ' αλλαζεις roller( αν βρεις και ανοξειδωτο ,καλητερα), οπως εκανα και εγω , και με μια συχνη συντηρηση με γρασακι,το παρακολουθεις πιο στενα..η' πας συνεχεια για νηματα, οπως εγω στην αρχη!! ...Διαλεξε!! Πιστευω, να βοηθησα κολητε !! |
To μηχανακι ειναι shimano exage 2500 το εχω δουλεψει με νημα αρκετο καιρο!!!! και δεν εχει κανει τακ! Τωρα οσο για το roller ειναι παντα λαδωμένο!! το ρουλεμαν του αν και ειναι στεγανο οποτε ητε του ριχνω λαδι ειτε οχι ειναι ενα και το αυτο, αλλα το καθαριζω ωστε να μην φρακαρι απο το αλατι. Το νημα ξευτιζει πιστευω εγω μαλλον γιατι ειναι για γλυκο νερο!!! αλλιως δεν εξειγηται!!! αλλα οπως και να εχει τι να κανουμε!!! Αλλιως το ατιμο ειναι φοβερο!!! Θα το δουλεψω μονο στα καλαμαρια και θα ειμαι οκ |
|  | | Spits(spiros) Best member

Αρ. μηνυμάτων: 184 Ηλικία: 35 Τόπος: Αθήνα
 | Θέμα: Απ: Braided Lines (νήματα) και spinning. Τετ Apr 18, 2012 8:56 am | |
| To power pro στα ξένα σάιτ το ψάχνω ως 15lb , απο ελλάδα το αντίστοιχο μέγεθος στις περιγραφές ποιό είναι? το 0,19mm-13kg ? |
|  | | kabitron New member

Αρ. μηνυμάτων: 45 Ηλικία: 29 Τόπος: athens
 | Θέμα: νηματα Τετ Apr 18, 2012 4:40 pm | |
| δες αν θεσ τα sento spectra 0,.15 16kg και το daiwa turnament 8 braid |
|  | | | | Braided Lines (νήματα) και spinning. | |
|
| | Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |