ΣύνδεσηΕγγραφήΦόρουμ*Αρθρογραφία*ΕικονοθήκηFacebookchannel youtube

CURRENT MOON
Πρόσφατα Θέματα
» Fly Poppers
Σήμερα στις 10:46 am από nikonline

» *Μορφωνονται* τα λαβρακια απο το catch and release?
Σήμερα στις 9:41 am από _geo_

» Fly Jig
Σήμερα στις 8:55 am από Stray Dog (Πασχάλης)

» Ζητείται συνοδός για Shotgun!
Χθες στις 11:05 pm από shotcon

» Αγορα καλαμιου
Χθες στις 10:56 pm από shotcon

» Megabass (texnita)
Χθες στις 10:35 pm από shotcon

» Ανοιχτή συνάντηση και ψάρεμα στον Πλαταμώνα
Πεμ Μαϊος 17, 2012 11:31 am από 'nick-the-big-fisherman'

» Ψάρια ανα εποχή
Τετ Μαϊος 16, 2012 2:04 pm από koraki

» Braided Lines (νήματα) και spinning.
Τρι Μαϊος 15, 2012 9:53 am από tsanakasp

Share | 

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
dimitris_vrt
New member
New member

Αρ. μηνυμάτων: 23
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ   Τετ Mar 21, 2012 10:58 am

Αν καποιος εχει ψαρεψει η εχει επισκεφτει τις παρακατω παραλιες θα ηθελα σχετικες πληροφοριες για την προσβαση,και για την μορφολογια της παραλιας και του βυθου,οπως και τα πιθανως θηραματα που συνηθως ψαρευονται..!!

1.Αγριοβοτανο-παραλια κουτσουμπρι
2.Παραλια λιανη αμμος
3.παραλια πλατανια
4.παραλια κοτσικια

Ευχαριστω δημητρης.
Επιστροφή στην κορυφή Go down
barbounis1
Member
Member

Αρ. μηνυμάτων: 75

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ   Τετ Mar 21, 2012 8:17 pm

Φιλε Δημητρη χωρις να θελω να σε προιδεασω αρνητικα να σου πω προκαταβολικα οτι την β.α. Ευβοια δυστηχως την εχουν ξεσκισει στον δυναμιτη και στις τρατες.Το Αγριοβοτανι ηταν καποτε μια απο τις αγαπημενες παραλιες φιλου ψαροντουφεκα,τωρα πλεον ειναι μονο για καμπινγκ,ο Κοτσικιας εχει γυρω στις 7-8 παραλιες αλλα στις 3 θες σκαφος και στις υπολοιπες καλο αμαξι εκτος δρομου εκει ισως να κανεις κατι με εγγλεζικο λογω βαθους και βυθου-πλακες και μονοπετρα- αλλα παλι με επιφυλαξη.Στα λεα ολα αυτα γιατι εχω συναδελφους που ειναι απο την Αγια Αννα και τα ξερω απο πρωτο χερι,ο πατερας ενος ειναι αρρωστος παραγαδιαρης και με 600 αγκιστρια παραγαδια δεν κανει πανω απο 3-4 κιλα ψαρια....οποτε καταλαβαινεις
http://www.facebook.com/
dimitris_vrt
New member
New member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ   Τετ Mar 21, 2012 9:47 pm

Φιλε μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες..θα ηθελα αν γνωριζεις βεβαια για αλλες δυο παραλιες πληροφοριες..1 παραλια αλιαρμο και παραλια ελληνικων..

ευχαριστω δημητρης.
barbounis1
Member
Member

Αρ. μηνυμάτων: 75

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ   Τετ Mar 21, 2012 10:00 pm

Για αλιαρμο δεν εχω αλλα ιδεα αλλα στα ελληνικα εκανε ψαρευτικη εκδρομουλα φιλος με ειδη αλιειας απο την Χαλκιδα προσφατα χωρις ιδιαιτερα αποτελεσματα στο casting.Το προβλημα φιλε μου ειναι οι τρατες απο το Πευκι και απο τον Βολο που σαρωνουν τον τοπο και οι δυναμιτες απο τους ντοπιους.Τις αποκριες ημουν Αγια Αννα και γνωρισα ψαροντουφεκα οπου την προηγουμενη μερα ειχε βουτηξει και πετυχε μελανουρια που ηταν ζαλισμενα απο τον δυναμιτη.....τα συμπερασματα δικα σου....Και δυστηχως ετσι ειναι και η υπολοιπη Ευβοια,στο λεω γιατι εχω γραψει αρκετα χιλιομετρα και απιστευτες φολες αλλα εχω κερδισει απιστευτα μερη για καμπινγκ!!!!
http://www.facebook.com/
dimitris_vrt
New member
New member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ   Τετ Mar 21, 2012 10:16 pm

να σε καλα σε ευχαριστω..καταλαβα πως απο δω και περα θα βλεπουμε ψαρια σε φωτογραφιες και βιντεο..

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
sea maniacs :: Γενικά :: Ψαρευτικές αποδράσεις-